• Treninger

Om treningene

Vinterhalvåret:
I vinterhalvåret fra januar av, trener vi i Ridehallen til Søgne Landbrukskole Onsdager fra kl 19.30-21.30. Lydigheten disponerer halve hallen, og agility den andre halvdelen. Treningene er for alle, og koster kr. 300,- for medlemmer, eller kr. 400,- for ikke-medlemmer.

Fint om dere melder dere på innetreningene HER

Sommerhalvåret:
nybegynnertreningene vil det være en instruktør tilstede hver gang som kan hjelpe deg og din hund etter deres behov og ønsker. Hovedfokus på disse treningene vil være hverdagslydighet og å komme i gang med lydighetstreningen.

Konkurransetreningene på Strømme er for medlemmer som er interesserte i å trene konkurranselydighet. Det er ikke et krav om at du konkurrerer, men du må ønske å trene mot bronsemerket eller konkurranse. Det er egentrening (uten instruktør), men vi hjelper hverandre selvfølgelig og kommer med tips der ønskelig.

Regler
For å være med på treningene i KHK, må man være medlem. Før man er medlem, er man velkommen til å komme og se på treningene, men ikke delta med egen hund.

Vi plukker opp etter hunden, vi har den i bånd og vi hilser ikke på andre hunder uten å ha spurt eier om lov.

Løpetisper skal kunne være til stede på alle klubbens tilstelninger og kurser, men eier med løpetispe må følge noen forhåndsregler:

  • Tispen skal være godt luftet før den tas med på Strømme. Lufting på området skal skje UTENFOR banene, gressbanen og ved benkene utenfor kiosken.
  • Eier påser at tispen unngår direkte kontakt med hannhunder på området.
  • Under pauser på kurs/stevne og lignende, skal tispen oppholde seg i bilen.