• Treninger

Om treningene

Vinterhalvåret:
I vinterhalvåret trener vi i Ridehallen til Søgne Landbrukskole annen hver uke (partallsuker), tirsdager fra kl. 18.00-19.00. Oppstart er 08.januar, og siste trening er 19.mars. Det er egentrening for alle som vil trene lydighet, uansett nivå, og koster kr. 200,- for medlemmer og kr. 300,- for ikke-medlemmer. Økonomisk bindende påmelding.

Påmelding på facebook eller mail; post@khk.no.

Sommerhalvåret:
nybegynnertreningene vil det være en instruktør tilstede hver gang som kan hjelpe deg og din hund etter deres behov og ønsker. Hovedfokus på disse treningene vil være hverdagslydighet og å komme i gang med lydighetstreningen.

Konkurransetreningene på Strømme er for medlemmer som er interesserte i å trene konkurranselydighet. Det er ikke et krav om at du konkurrerer, men du må ønske å trene mot bronsemerket eller konkurranse. Det er egentrening (uten instruktør), men vi hjelper hverandre selvfølgelig og kommer med tips der ønskelig.

Regler
For å være med på treningene i KHK, må man være medlem. Før man er medlem, er man velkommen til å komme og se på treningene, men ikke delta med egen hund.

Vi plukker opp etter hunden, vi har den i bånd og vi hilser ikke på andre hunder uten å ha spurt eier om lov.

Løpetisper skal kunne være til stede på alle klubbens tilstelninger og kurser, men eier med løpetispe må følge noen forhåndsregler:

  • Tispen skal være godt luftet før den tas med på Strømme. Lufting på området skal skje UTENFOR banene, gressbanen og ved benkene utenfor kiosken.
  • Eier påser at tispen unngår direkte kontakt med hannhunder på området.
  • Under pauser på kurs/stevne og lignende, skal tispen oppholde seg i bilen.