• Treninger

Om treningene

Vinterhalvåret:
I vinterhalvåret fra januar av, trener vi i Ridehallen til Søgne Landbrukskole Onsdager fra kl 19.30-21.30. Lydigheten disponerer halve hallen, og agility den andre halvdelen. Treningene er for alle, og koster kr. 300,- for medlemmer, eller kr. 400,- for ikke-medlemmer.

Fint om dere melder dere på innetreningene HER

 

Sommerhalvåret:
Det vil komme informasjon når vi starter opp igjen med utetreningene.

Utetreningene på Strømme er for medlemmer som er interesserte i å trene konkurranselydighet. Det er ikke et krav om at du konkurrerer, men du må ønske å trene mot bronsemerket eller konkurranse. Det er egentrening (uten instruktør), men vi hjelper hverandre selvfølgelig og kommer med tips der ønskelig.

 

Regler

For å være med på treningene i KHK, må man være medlem. Før man er medlem, er man velkommen til å komme og se på treningene, men ikke delta med egen hund.

Løpetisper skal kunne være til stede på alle klubbens tilstelninger og kurser, men eier med løpetispe må følge noen forhåndsregler:

  • Tispen skal være godt luftet før den tas med på Strømme. Lufting på området skal skje UTENFOR banene, gressbanen og ved benkene utenfor kiosken.
  • Eier påser at tispen unngår direkte kontakt med hannhunder på området.
  • Under pauser på kurs/stevne og lignende, skal tispen oppholde seg i bilen.