Sporkurs 14-16 juni.

Laster Hendelser

« All Hendelser

Sporkurs 14-16 juni.

juni 14 @ 18:00 - juni 16 @ 15:30

Gratis

Det vil bli gjennomført to sporkurs som blir lagt opp i en helg. Førstkommende sporkurs er 14-16 juni. På fredagen vil det være to timer med teori, på lørdag og søndag vil det bli 6 timer med legging og gjennomføring av spor. Dette kan alle delta på, trenger ingen forkunnskaper!

Du trenger en sele/halsbånd, ei langline på gjerne 10-15 meter (ikke flexi-line), en del godbiter og leker. Ta med deg en stol eller noe å sitte på, da det vil bli noe venting. Mens en venter på at sporene skal ligge, vil en få mulighet til å stille spørsmål. Når noen går et spor, er det mulig å følge rolig med i bakgrunnen.

Pris er 800 kr, max deltaker er 6. Mulighet for observatør plasser, koster 200kr. Som observatør har du muligheten til å observere andre i aksjon og ta med deg dette hjem, for å teste det ut med din hund. En kan lære ganske mye ved å observere andre, derfor anbefales det at en følger med når noen går et spor. Fordi da ser en hvilke utfordringer en kan møte på, og hvordan en løser de best mulig. Ta kontakt om dere lurer på noe!

Det vil bli 2 timer med teori på Anicura Sørlandsparken sine konferanse lokaler kl. 18-20 fredag, den 14/06 for de som skal på første kurs. På lørdag og søndagen vil det være satt av 6 timer med gjennomføring. Vi starter opp kl. 09.30 både lørdag og søndagen.

Detaljer

Start:
juni 14 @ 18:00
Slutt:
juni 16 @ 15:30
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
http://www.khk.no

Sted

Nedre Strømme
Kristiansand, 4635 Norge + Google Map
Hjemmeside:
khk.no

Påmelding

Utsolgt! Sporkurs for de MED hund. 800 kr for deltaker med hund. Påmelding er økonomisk bindende. All praktisk- og betalingsinformasjon du trenger i forbindelse med kursstart finner du her; http://khk.no/praktisk-informasjon-ved-kursstart/. Ved påmelding vil du umiddelbart få en bekreftelsesmail fra wordpress. I denne mailen står det om du har fått plass eller ikke. Får du ikke denne, eller har andre spørsmål, ta gjerne kontakt med oss på post@khk.no eller på våres Facebook sider. Følg med både i innboks og søppelpost. For å unngå at mailen legger seg i søppelpost kan det være lurt å legge til vår mailadresse som en kontakt. OBS! Les korrektur på infoen før du sender inn påmeldingen. Dersom f.eks mailadressen er skrevet feil får du hverken bekreftelsesmail eller videre informasjon