• Medlemskap

Hvordan melde seg inn i Kristiansand hundeklubb?

1. Gå inn på www.nkk.no, og trykk på «mine sider» (se bilde under til venstre). Logg deg inn med ditt brukernavn og passord.
NB! Du er nødt til å være medlem i Norsk kennelklubb (NKK), for å kunne melde deg inn i Kristiansand hundeklubb (KHK). For å bli medlem i NKK trykker du på «registrer ny bruker» (se bilde under til høyre) og følger videre instruksjoner.

2. Trykk på fanen medlemskap (se bilde under).

3. Trykk på «meld inn i ny klubb» (se bilde under)

4. Trykk på «brukshundklubb», i pop-up vinduet som dukket opp, bla deg ned til K og finn Kristiansand hundeklubb i listen (se bilder under).

5. Trykk på «velg» (se bilde over til høyre) og så «meld inn» (se bilde under) i nytt pop-up vindu.

6. For å betale medlemskravet kan du enten trykke direkte i linken som kommer opp i pop-up vinduet ved bekreftelsen på at du er meldt inn (se bilde over til høyre), eller du kan trykke på fanen «medlemskrav» (se bilde under).

7. Trykk på «betal med kort», og følg videre instruksjoner, der du blir bedt om å legge inn kortnummer, utløpsdato og CCV.