• Klubbtøy

• T-skjorte, kr. 100,-
  • Klubbjakk inkl. logo, kr. 1800,-

Klubbjakken

En praktisk tur- og treningsjakke i softshell med membran. Ermene kan tas av slik at du har jakke og treningsvest i ett plagg.

Store, gode lommer foran og bak. Designet i samarbeid med aktive hundeførere. Ideell til tur, trening og konkurranse med hund.

Kan bestilles i størrelsene: XS, S, M, L, XL, XXL og XXXL.

Klubbjakke;

Genser og t-skjorter

Både genser og t-skjorter er med KHK’s logo foran på venstre side og kommer med forskjellig motiv på ryggen; agility eller lydighet.

Kristiansand Hundeklubb har hettegenser og t-skjorter til salgs. T-skjorten kan fås i unisex eller damemodell. Uansett modell eller motiv, kommer i størrelsene: XS – XL.

Agilitymotiv;

Ønsker du å kjøpe?

Ta kontakt på mail; post@khk.no eller i kiosken under kurser og andre tilstelninger på «Strømme».

Det kan betales til kontonummer; 3060.18.59781, etter avtale på mail eller med en i styret.

Lydighetsmotiv;