• Instruktører

Anita Lomeland

Anita er utdannet NKK trinn 1 instruktør, figurant funksjonsanalyse og karaktertest, og testleder karaktertest, funksjonsanalyse og MH. Ho har holdt på med lydighet i mange år, og har også erfaringer innen agility, utstilling og noe spor.

Anne Fredriksen

Anne tok sin instruktørutdannelse hos Anders Hallgren på Stora Sofienlund hundskola, og har vært instruktør i mange år. Ho har holdt på med litt lydighet, agility og spor.

Beate Trohaug

Beate er utdannet hundetrener hos Hagan Hundetrenerskole v//Turid Rugaas, NKK trinn 1 instruktør og holder på å ta Canis klikkertrenerutdannelse. Ho har holdt på med lydighet og agility, samt litt rallylydighet.

Britt Dølbakken Karlsen

Britt er utdannet NKK trinn 1 instruktør, og har holdt kurs i klubben i mange år. Ho har hatt hund i over 40 år, og holdt på med lydighet, spor, søk, utstilling og noe agility.

Britt Elin Thorkildsen

Britt Elin er utdannet NKK trinn 1 instruktør, og har over 20 års erfaring med å holde kurs. Driver hovedsaklig med jakt og snørekjøring, men har også erfaring innen lydighet, agility, utstilling, bruks og rallylydighet.

Dorthe Lundell

Dorthe er utdannet NKK trinn 1 instruktør, og holder på å utdanne seg til konkurranseleder i lydighet. Ho driver med lydighet og utstilling, og har også litt erfaring med spor.

Eli K. Haaland

Eli har tatt sin instruktørutdannelse hos Oslo hundeskole, og er godkjent figurant for karaktertest, funksjonsanalyse og MH. Ho har holdt litt på med lydighet, og har også vært borti smeller og agility.

Elisabeth Juliussen

Elisabeth er utdannet NKK trinn 1 instruktør og er aktiv på utstillingsfronten. Ho har konkurrert en del i lydighet, og kan det grunnleggende innen spor og agility.

Irene Sørsvann

Irene er utdannet NKK Trinn 1 instruktør, og figurant for FA og RIK grunnkurs. Ho har vært på rekruttlaget for det norske landslaget innen lydighet, og har i tillegg til lydigheten, erfaring med agility, søk, rundering og spor.

Marit Aurebekk Breland

Marit er utdannet hundeinstruktør fra Oslo Hundeskole. Ho har drevet mye med agility, hvor ho også konkurrer aktivt. Har i tillegg litt erfaringer innen lydighet og rallylydighet.

Steinar Østensen

Steinar er utdannet NKK trinn 1 instruktør, og er aktiv innen utstilling. Han har også drevet med lydighet og agility.

Trine Ose

Trine er utdannet NKK trinn 1 instruktør, og figurant funksjonsanalyse og karaktertest. Ho har holdt på med lydighet, agility og spor på hobbybasis.