Klubben

Kristiansand Hundeklubb ble etablert i 1951, og holder til på Nedre Timenes, like utenfor Kristiansand, på vårt område «Strømme».  Klubben er åpen for alle hunder, renraset eller blandingshund, liten eller stor. På området har vi møblert klubb-brakke, uteplass med benker og bord, kiosk, toalett, treningsbaner med flombelysning og agilitybane. Her arrangerer vi bl.a. dressur- og agilitykurs, på nybegynner og videregående nivå. På kurskvelder og andre arrangementer er kiosken åpen med muligheter for en kaffekopp og noe godt å bite i.

Klubbens formål er å:

• Arrangere dressurøvelser, kurs og prøver
  • Bidra til å fremme utviklingen av fysisk og psykisk sunne og veltilpassede individer
  • Arbeide for riktig behandling av hunder og for at aktiviteter med hund drives i verdige former
  • Legge muligheter og forhold til rette for medlemmene for aktiviteter med hund
  • Ivareta medlemmenes kynologiske interesser

Kristiansand hundeklubbs kontonummer; 3060.18.59781.

Kristiansand Hundeklubb er en samarbeidende klubb med NKK og alle medlemmer i klubben får Norsk Kennel Klubbs blad «Hundesport» i posten 4 ganger i året. Medlemskap i KHK koster kr. 250,-/år og løper fra januar til januar. I tillegg må alle være medlem av NKK, og dette koster i tillegg Kr. 190,-/år.

Er du usikker på hvordan du kan bli medlem i KHK? Du finner en steg-for-steg brukerveiledning HER

Som medlem av NKK har du noen medlemsfordeler, de finner du HER

Kunne du tenke deg å støtte Kristiansand hundeklubb? Støtt oss med din grasrotandel når du tipper. For mer informasjon trykk HER